Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова и партньорът й Димитър

...
Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова и партньорът й Димитър
Коментари Харесай

Връзкарка! Ето кой печели „Денсинг Старс“!

Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова и сътрудникът й Димитър се чака да завоюват първото място в „ Денсинг Старс “ този сезон. Въпреки че шоуто върви онлайн в праймтайма, спечелилите в него са подмолно решени, настояват източници от продукцията.

До момента Трифонова, която е и водеща на предаването „ COOLt “ се оправя повече от прелестно на танцовата сцена. Затова първото място, което й е отредено няма да е натрапчиво и нелогично, а и журито е предизвестено да не дава най-ниските оценки за тази двойка, написа „ Галерия “.

Предаването върви и с гласоподаване от феновете, само че това няма да е решаващо за избора на огромния победител, който напълно скоро ще разберем публично. В същото време, с цел да подплатят още по-убедително триумфа си, Натали и Димитър упражняват неуморно, с цел да показват най-хубавото от себе си пред аудиторията на „ Денсинг Старс “ и по този начин първото място да бъде повече от заслужена победа.

Изборът върху Трифонова за победител не е неочакван. Все отново хубавицата с манекенски ограничения е дългогодишно лице на bTV. Затова и продуцентите са избрали да заложат на нея, като с изключение на всичко друго, тя се оправя прелестно с другите танци.
В един от танците завъртяха Натали Трифонова като колело на шанса. Снимка: Стоп кадър: бТВ
Сред любимците за огромния край е и водещата доктор Неделя Щонова. Тя е измежду явните любимки на феновете, само че няма да грабне първото място, което е авансово дадено на по-младата участничка, шушукат в средите. В челната тройка се чака да попадне и певицата Дара, която изненада всички с танцовите си умения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР