Принц Хари е в родината си от вчера, 7 май.

...
Принц Хари е в родината си от вчера, 7 май.
Коментари Харесай

Условието, което Чарлз постави на Хари, за да се срещне с него

Принц Хари е в родината си от през вчерашния ден, 7 май. Днес той се срещна с представители на фондацията Invictus, дружно с която провежда игрите за ветерани Invictus Games. Именно по случай десетата им годишнина принцът е в Лондон.
 Защо принц Хари няма да се срещне с татко си във Англия
Защо принц Хари няма да се срещне с татко си във Англия

Кралят е със " запълнена стратегия "

Тази вечер той ще участва на тържествена работа в катедралата " Сейнт Пол ". По същото време крал Чарлз е провел първото градинско празненство за годината в двора на Бъкингамския замък.

Именно това е посочено като причина татко и наследник да нямат време да се срещнат по време на престоя на Хари в Лондон. Неофициалната причина обаче е друга. Източници на Daily Express настояват, че Чарлз е сложил условия брачната половинка му Камила на участва на срещата със сина му.
 Хари в Лондон

Хари в Лондон

Според информацията, Бъкингамският замък и пиар щабът на семейство Съсекс са обсъждали два разновидността за срещата - единият е тя да се състои довечера в дома на Чарлз и Камила в Лондон Кларънс Хаус, а другият - да бъде на следващия ден заран, 9 май.

В последна сметка още през вчерашния ден обаче представители на принц Хари потвърдиха, че среща няма да има поради " натоварения график " на. Освен че програмата му се възнамерява месеци напред, кралят към момента е в развой на лекуване на рак и би трябвало да бъде деликатен с уговорките си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР