Условно наказание получи 24-годишен, извършил серия кражби на хранителни стоки

...
Условно наказание получи 24-годишен, извършил серия кражби на хранителни стоки
Коментари Харесай

Условна за 24-годишен крадец от Варна - крадял сирене, кашкавал и консерви

Условно наказване получи 24-годишен, направил серия обири на хранителни артикули от супермаркети във Варна, научи Moreto.net. От октомври до декември 2022 година, младежът на три пъти крадял пакетирани артикули – вакуумирани сирена, кашкавали, риба и голям брой консерви, които скривал в раницата или под връхната си дреха. Общата сума на храните възлиза на към 130.00 лева

През касовата зона прекосявал, като не заплащал нищо или единствено артикули с незначителна стойност. Престъпните действия са открити при обзор на записи от видеоохранителните камери, а в един от случаите подсъдимият е засечен с откраднатите продукти при инспекция на изхода на супермаркета, директно след следващия случай на кражба.

24-годишният юноша е неосъждан до момента, а породените от действието имуществени вреди са възобновени. По силата на реализирано сред страните съглашение с самопризнание на виновността, което съдът утвърди, на подсъдимия бе наложено наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. В негова тежест са направените по делото разходи за над 400 лв.. Съдебният акт е финален.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР