Условни присъди за братя сводници, въртели бардак в жилищен комплекс

...
Условни присъди за братя сводници, въртели бардак в жилищен комплекс
Коментари Харесай

Братя пласират любовниците си за секс срещу пари в Пловдив, прецакана труженичка ги изпя

Условни присъди за братя сводници, въртели бардак в жилищен комплекс в Пловдив, постанови Районният съд. Борислав и Заприн Калови бяха задържани през декември 2018 година след сигнал от тяхна труженичка. Спрямо братята бяха повдигнати четири обвинявания, едно от тях - за трафик на повече от едно лице за предложение на полови услуги, разкрива trafficnews.bg.

Калови застанаха за пръв път пред магистратите. Те признаха напълно виновността си и в рамките за час се снабдиха с неоправдателни присъди.

Как се стигна до ареста?

Борислав и Заприн Калови са от пазарджишко село, женени с по две деца. Паралелно те имали връзка с две дами - проститутки. Така решили да си завъртят бизнес в Пловдив, защото пазарът под тепетата за жива плът е по-голям. Наели апартамент в един от жилищните комплекси в Тракия и го трансформирали в бардак. Към бизнеса привлекли още една жена, която била другарка на любовниците им.

Жриците на любовта били снимани и качвани в известни уеб сайтове, предлагащи секс услуги. Освен че предложили терен, подсъдимите транспортирали дамите и до частни адреси. Тарифата била сред 40 и 60 лв. за 30 минути или сред 80 и 100 лв. за час.

Жените имали към 10 клиенти дневно. Парите от сеансите прибирали Борислав и Заприн Калови. Любовниците им били обезпечени, само че не по този начин положителни били изискванията за третата жена. Стигнало се до такава степен, че братята спрели да ѝ заплащат. Ядосана от това, жрицата на любовта ги „ изпяла” на полицията.

Жената даже завела униформените до жилището, където последните заварили двамата братя и другите две девойки. В стаята били телефоните, с която въртели бизнеса, флаш карта със фотосите на девойките, както и над 60 презерватива.

Сводниците били арестувани, както и труженичките им. Срещу братя Калови били повдигнати 4 обвинявания, под отговорност били привлечени и трите дами – Анка, Катя и Румяна.

Оказва се, че проститутките не са подали тъжби против братята. Самите те желали да работят най-древната специалност, с цел да устоят фамилиите си. Нещо повече – на няколко пъти сменяли показанията си, с цел да предпазят сводниците.

Още едно произвеждане пък е стартирано против притежателя на жилището. Той е предоставял жилището чартърен на братята, които правили развратни действия в него.

В правосъдна зала през днешния ден от държавното обвиняване желаеха минимално наказване за Борислав и Заприн Калови, като се показаха голям брой смекчаващи виновността условия. Прокуратурата пледира за 2 години условно с 4 изпитателен период и за двамата, както и по 10 хиляди лв. санкция.

Със мнението на прокуратурата бяха съгласни и двамата бранители, като се изключи размера на санкцията. Адвокат Морозов и юрист Златанов желаеха паричната глоба да не бъде налагана.

Последна дума обаче имаше съда. Магистратите наказаха Борислав и Заприн Калови с по 2 години условно с 4 години изпитателен период, както и по 10 хиляди лв. санкция за всеки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР