Усилията на ръководството на Манчестър Юнайтед в последната година може

...
Усилията на ръководството на Манчестър Юнайтед в последната година може
Коментари Харесай

Де Хеа продължава да се дърпа за новия договор

Усилията на управлението на Манчестър Юнайтед в последната година може да се окажат напразни. Шефовете на " Червените дяволи " договарят с сътрудника на вратаря си Давид де Хеа - Жорже Мендеш, само че договарянията са на път да пропаднат.

Причината е, че Мендеш е дал индикации за отклонение на последното предложение от Юнайтед, което възлиза на 350000 паунда на седмица, които щяха да създадат испанеца най-скъпоплатения вратар в света и вторият състезател с най-възнаграждение в клуба и Англия. Повече от него щеше да прибира само Алексис Санчес, който получава по 400000 паунда седмично.

Мендеш и Де Хеа бяха съгласни с изискванията първоначално, само че в този момент са поискали спомагателни бонуси, съобщава " Evening Standard ". Този ход е подхванат, защото сегашният контракт на вратаря изтича през юни 2020 година, и това ги слага в доста преференциална позиция, настояват от британския таблоид.

Реши ли да си тръгне след края му, испанецът ще си уреди още по-добри условия, защото бъдещият му клуб ще спести от трансферна сума. За в този момент се счита, че от ПСЖ мътят водата на британските си сътрудници, защото Джанлуиджи Буфон възнамерява да спре с футбол през 2020, а те ще търсят негов заместител, който да дава отговор на класата му. От френския клуб не считат, че Алфонс Ареола ще успее да запълни празнината от Буфон и са подготвени да изкушат стража на Манчестър и националния тим на Испания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР