Усъвършенствани варианти на два от своите най-обичани и предпочитани обективи

...
Усъвършенствани варианти на два от своите най-обичани и предпочитани обективи
Коментари Харесай

Canon пуска подобрени 70-200mm обективи за EF байонет



Усъвършенствани разновидности на два от своите най-обичани и желани обективи от серия L - моделите EF 70-200mm f/4L IS II USM и EF 70-200mm f/2.8L IS III USM пуска на пазара Canon. 70-200 оптиките са известен избор както от страна на фенове, по този начин и от експерти поради тяхната повсеместност и адаптивост. Те могат да се употребяват за снимане както на сранително отдалечени обекти, по този начин и на портрети.

EF 70-200mm f/4L IS II USM тежи 780г и съгласно Canon е сполучлив вид за пътуващи фотографи. Флуорното покритие понижава полепването на прахуляк и влага по лещите, а покритията Super Spectra отстраняват отблясъците. Флуоритните оптични детайли на EF 70-200mm f/4L IS II USM могат да поправят хроматичната аберация, като подсигуряват висока резолюция и контрастност на изображенията. Това чудесно и непрекъснато качество на изображението е скъпо за понижаване на времето, прекарано в следваща обработка.

Прочетете още: Слух: Професионален безогледален фотоапарат от Canon може да по-близо от предстоящото

Константният f/4 отвор на диафрагмата на EF 70-200mm f/4L IS II USM дава повторяемост на експонацията по цялата дължина на обектива. Деветте заоблени ламела на диафрагмата пък основават прелестен „ боке “ резултат.

Обективът EF 70-200mm f/4L IS II USM разполага с нов стабилизатор на изображението, който обезпечава равностоен резултат на снимане с пет стъпки по-висока скорост на пандиза (в съпоставяне с трите стъпки на своя предшественик).

Обективът EF 70-200mm f/2.8L IS III USM заменя модела 70-200mm на Canon от върховия клас, добавяйки редица преимущества за фотографите, употребяващи този водещ на пазара обектив. Той е планиран с високи характерности и издръжливост и съгласно Canon би бил сполучлив избор за фотографи, които търсят първокачествен телеобектив за снимане с прецизна подробност. Благодарение на своите защитни уплътнения е очевидният избор за снимане в сурови условия.

С огромния си оптимален отвор f/2.8 и осемте заоблени ламела на диафрагмата, EF 70-200mm f/2.8L IS III USM разкрива огромни благоприятни условия за креативно снимане, както и при работа в условия на слаба светлина.

Вгреденият в обектива стабилизатор на изображението компенсира 3,5 стъпки от скоростта на пандиза. Пръстеновидният USM мотор пък обезпечава тихо автоматизирано фокусиране с висока скорост, а ръчно донастройване на фокуса е налично когато и да е просто посредством завъртане на гривната за фокусиране. Според компанията тези качества вършат EF 70-200mm f/2.8L IS III USM подобаващ за снимане на животни в естествената им среда.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР