Уругвайският нападател е трансферна цел на мексиканския Крус Асул, а

...
Уругвайският нападател е трансферна цел на мексиканския Крус Асул, а
Коментари Харесай

Мексиканци искат Луис Суарес

Уругвайският нападател е трансферна цел на мексиканския Крус Асул, а президентът на клуба удостовери за договаряния с футболиста, написа организация ДПА.

Ветеранът е свободен сътрудник след края на контракта му с родния Насионал. Суарес прекара по-голяма част от кариерата си в Европа, само че се завърна в Уругвай и оказа помощ на Насионал да завоюва първа купа в локалния шампионат след повече от десетилетие.

Сезон 2023 в мексиканското състезание започва на 6 януари, а президентът на Крус Асул Виктор Веласкес не скри, че желае да притегли именития уругваец в състава.

" Все още нямам вести за вас, само че преговаряме. Намерението ни е да доведем Луис Суарес в тима. Трябва да сме търпеливи и да потърсим още едно две попълнения също така ", съобщи Веласкес пред испанския вестник " Апелативен съд ".

Трансфер на Суарес в Мексико би го трансформирало в едно от най-големите имена играли в локалното футболно състезание. Петкратният първенец в испанската Ла Лига - четири пъти с Барселона и един с Атлетико Мадрид, игра още за нидерландския Аякс и британския Ливърпул.

Луис Суарес завоюва Копа Америка с Уругвай през 2021 година и натрупа 68 гола в 137 мача с националния екип.
 Серхио Агуеро тренира с националния тим на Аржентина
Серхио Агуеро тренира с националния тим на Аржентина

Неотлъчно е до " гаучосите " по време на Мондиал 2022
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР