Урал, и по-специално модификация 4320, е руски военен камион с

...
Урал, и по-специално модификация 4320, е руски военен камион с
Коментари Харесай

Какво могат яките военни камиони Урал

Урал, и по-специално трансформация 4320, е съветски боен камион с общо предопределение, който е показан през 1976 година. Машината е добре позната с впечатляващите си ъгли на проходимост и 6х6 задвижването.

Предвиден е за транспорт на хора, инвентар, други военни машини или за дърпане на прикачен товар по всевъзможни пътища и пресечени терени, написа autoclub.bg .



Урал 4320 е бил сглобяван в две силови версии – с V6 и V8 дизелови мотори и надлежно 180 и 240 к.с. Сухата маса на камиона е в границите на шест тона, а в задното поделение могат да се съберат до 27 седнали пасажера. В кабината мястото стига за трима.



През годините военната машина претърпява много усъвършенствания и получава разнообразни нови модификации. Някои от тях се включват в цивилни интервенции като товарни камиони, пожарни или боклукчийни возила. В най-съвременната история на модела той се снабдява с по-мощен дизелов мотор и съвременна кабина от Iveco.



И досега Урал 4230 се счита за един от най-хубавите военни камиони. В Русия през последните години разнообразни компании оферират атракционно возене с такава машина, а от скоро разнообразни оф-роуд компютърни игри също употребяват модела.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР