"Управляват ни некомпетентни и неграмотни хора, Борисов се подиграва с

...
"Управляват ни некомпетентни и неграмотни хора, Борисов се подиграва с
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: За хаоса с винетките трябва да се носи политическа отговорност!

"Управляват ни некомпетентни и необразовани хора, Борисов се подиграва с народа ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на изключителна конференция поради хаоса с винетките. Лидерът на Българска социалистическа партия бе безапелационна, че за хаоса би трябвало да се понесе политическа отговорност. "За нас оставката на министри е безусловно наложителна – отговорността е политическа, а не на служители ", бе безапелационна Нинова.
"Проблемът с винетките демонстрира, че системата е в цялостен безпорядък, а Борисов се подиграва с народа ", сподели Корнелия Нинова при започване на конференцията.
„ За стотици български жители новата година стартира с проблеми, напрежение, паники към винетките. Проблемът с винетките демонстрира за нас пет неща неща. Системата е в цялостен безпорядък, ръководят ни некомпетентни и необразовани хора, унищожена е правовата страна и държавността въобще. Борисов се подиграва с народа. За неговото държавно управление още веднъж няма отговорност, а за хората отговорността е 180 милиона лв. от джоба им, в този момент и санкции - в случай че се постановат “, продължи Нинова.
И обясни за какво съгласно нея хаосът с винетките приказва за заличаване на правовата страна.
"Предложенията не бяха направени по избрания ред - не бяха импортирани от Министерския съвет, а от група депутати от ГЕРБ - Нанков, Иванов и други В момента не ги виждаме да излязат и да обяснят какво направиха и по какъв начин ще понесат отговорност за това. Последните ремонти в закона бяха импортирани на 17 декември. На 31 януари министър председателят Борисов включи Северната дъга в системата. На 2 януари я извади. Ето ви доказателство за безпорядък ", напомни Нинова.
„ Няма отговорност за държавното управление, тъй като виждаме какви решения са взети през днешния ден “, разяснява Нинова разпореждането на премиера да бъдат освободени двама чиновници на АПИ и консултант в министерството на строителството. „ Отново трима служители ще носят отговорност, вместо най-високата политическа отговорност “, разяснява тези дейности на Борисов тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР