Управляващите се готвят да направят национално предателство с Македония. Това

...
Управляващите се готвят да направят национално предателство с Македония. Това
Коментари Харесай

Каракачанов алармира: Управляващите се готвят да направят национално предателство!

Управляващите се готвят да създадат национално изменничество с Македония. Това не е бизнес, господин Петков и българската история не се търгува. Ще го разберете рано или късно!

Това се споделя в безапелационна позиция на почетния ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка зачестилите изявления на министър-председателя за подсилване на Западните Балкани и ускорение на договарянията за участие на районен съд Македония и Албания в Европейски Съюз.

Тези хора мислят, че историята и полезностите могат да се заменят с бизнес, сметки и търговия. Всъщност тези момчета за това са и пристигнали – да създадат едни бързи пари и кой от където е.

Но в тази ситуация с Македония не бизнес връзките са значими, а са значими истината, паметта и достолепието на българския народ. Защото да сменим на Гоце Делчев самоопределението посмъртно наподобява на възродителен развой. А той беше неточност, нали господин Петков? Или на Вас не Ви пука за двойните стандарти, стимулира още думите си Каракачанов.

Сигурен съм, че към средата на месец май ръководещите се готвят да извършат национално изменничество по въпроса за българските ползи в Македония.

Явно не им пука, че ще се наредят до измяната на Георги Димитров от 1946 година, само че в случай че тогава България бе окупирана от Червената войска, в този момент сме суверенна страна, член на НАТО и Европейски Съюз или и това е наужким. Ако това в действителност се случи – снежните топки от Шипка ще му се видят на Кирчо като едно доста, но доста прелестно преживяване.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР