Управляващите от ГЕРБ остро осъдиха снощните сблъсъци по време на

...
Управляващите от ГЕРБ остро осъдиха снощните сблъсъци по време на
Коментари Харесай

Биков: БСП участва в организирана престъпна група

Управляващите от ГЕРБ остро осъдиха снощните конфликти по време на антиправителствения митинг, при които пострадаха няколко души и беше изработен опит за навлизане във втората постройка на Народното събрание (бившия Партиен дом).

Депутатът Тома Биков провокира недоволството на левицата в пленарната зала, като по време на изявлението си съобщи, че волно или несъзнателно Българска социалистическа партия взе участие в проведена незаконна група.

Според Биков с помощта на невъзмутимата полицейска интервенция е била предотвратена по-сериозна обстановка.

В декларация, прочетена от Тома Биков, се споделя, че не би трябвало да се позволява напрежение. Той порица Българска социалистическа партия за това, че са застанали на страната на Васил Божков, за който има данни, че стои зад ексцесиите.

" Не превръщайте един престъпен проблем в политически ", предизвести Биков.

От парламентарната естрада той сподели още: " Снощи престъпни банди, платени от Васил Божков, нападнаха Народното събрание, заливаха със запалителна течност служители на реда и спокойно протестиращи жители, хвърляха багра, желаеха да щурмуват постройката и да влязат вътре, сбиха се между тях и всичко това е част от сюжет, за който ние предупреждавахме и най-много вас, чийто водач заявява, че има два метода държавното управление да падне – единият през вота на съмнение, а другият – през вандалски актове "

И настоя, че с сходни актове на принуждение никой не печели. Попита къде е и Румен Радев, който " със свита в пестник ръка " е призовал хората към събаряне на държавното управление.

" Лидерството се поема от мътилката от обществото, от неговата кал. Тези хора, които заливаха служители на реда със запалителна течност, се борят за едни пари, които им се пращат от Дубай ", сподели още депутатът.

" Не участвайте в сюжет на проведената престъпност. Направете по този начин, че вашите хора на митинга да съблюдават закона. На всички, които стачкуват с чисто сърце, дано си дадат сметка, че в случай че страната е слаба, мафията е мощна ", акцентира още Тома Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР