Управлението бе създадено с общи усилия, като принципно напрегнат компромис,

...
Управлението бе създадено с общи усилия, като принципно напрегнат компромис,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов предрече: Ще се изострят конфликтите! Промяната в Конституцията ще е приоритет

Управлението бе основано с общи старания, като кардинално под напрежение компромис, като концепцията бе не да се преодолеят разликите, а да се възвърне парламентарната република, макар разликите сред нас. Това съобщи ген. Атанас Атанасов в първия парламентарен ден на новата сесия.
В предходната сесия, най-важните решения, които взехме дружно, без значение от разликите, бе да се върне постоянната власт.
Трябва да си даваме сметка, че в противоборствата, които ще водим, не би трябвало да забравяме главната задача, прикани генералът.
В тази пленарна зала ще има конфликти, които ще бъдат под знака на задаващите се локални избори. Със 166 гласа бе импортирано предложение за главния закон – Конституцията. Трябва да притеглим целия експертен потенциал в страната и гражданското общество и след изменението да създадем нови условия законът да се ползва еднообразно за всички, прикани съпредседателят на Демократична България.
Обществото има възприятието, че законът не се ползва еднообразно за всички, посочи Атанасов.
Темата за националния празник не е сърцевината на импортирания законопроект, увери Атанасов. Дълги години разнообразни публични пластове, неправителствени организации работим да се стигне до такава степен, да се трансформират коренно разпоредбите, акцентира той.
Задачата ни е като представители на обществото да се отстранен разграничителните линии в обществото.
В стихотворението за Паисий, Иван Вазов споделя: „ И ний сме дали нещо на света… “, цитира Патриарха на литературата Атанасов. И прикани да не се работи тясно партийно, а национално отговорно.
Промяната в Конституцията ще е един от най-важните цели, съобщи шефът на ДСБ.
Чака ни сериозна работа – да станем член на еврозоната, акцентира Атанасов.
Трябва да се направи, и това е обвързвано с Шенген, смяна в законодателството.
Местните избори ще изострят споровете в тази зала, само че това не трябва да се отрази на законодателния развой. Да се ръководим от ползите на народа. Успех и да живее България!, съобщи Атанасов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР