УНСС продължава приема на документи за кандидатстване за магистърските специалности.

...
УНСС продължава приема на документи за кандидатстване за магистърските специалности.
Коментари Харесай

Продължава приема на магистри в УНСС

УНСС продължава приема на документи за кандидатстване за магистърските специалности. Кандидат-магистрите могат да подават документи до 9 септември - посредством уеб страницата на университета, на място в Центъра за банкет на документи в УНСС и в Регионалния център за отдалечено образование – Хасково.

 

През образователната 2021-2022 година университетът предлага от пет професионални посоки – „ Икономика “, „ Администрация и ръководство “, „ Политически науки ", „ Обществени връзки и осведомителни науки “ и „ Социология, антропология и науки за културата ".

Разкрити са нови магистърски стратегии, съобразени с условията на бизнеса – Количествени финанси, Комуникационен мениджмънт, Дигитални маркетингови тактики, Търговия, Дипломация и стратегически разбор на български и британски език, Цифрово ръководство и администрация, Управление и надзор на публичните поръчки, Бизнес логистика и вериги на доставките.

Приемът за всички специалности в образователно-квалификационна степен „ магистър “ е с конкурс по документи и/или с полагането на конкурсен изпит в или. За тях може да се кандидатства както против възнаграждение, по този начин и по държавна поръчка.Магистърските стратегии са в постоянна и отдалечена форма и с друг период на образование – два, три и четири семестъра. Предвидена е опция за учене и работа при всички форми на образование.

В уеб страницата на УНСС - кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за , и по всички интересуващи ги въпроси.

Срокът за подаване на документи може да видите.

Условията за кандидатстване може видите.

Информация за документи и такси можете да намерите

Местата за подаване на документи може да видите

Може да подадете документи онлайн.

Указания за онлайн подаване на документище намерите.

Следвайте събитието и тана УНСС за още вести към предлаганите магистърски стратегии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР