Университатя Крайова представи официално Ивайло Петев за нов треньор. Той

...
Университатя Крайова представи официално Ивайло Петев за нов треньор. Той
Коментари Харесай

Университатя Крайова представи Ивайло Петев


Университатя Крайова показа публично Ивайло Петев за нов треньор. Той беше показан на конференция от президента на клуба Михай Ротару. Договорът на.

Ивайло Петев ще вземе със себе си в румънското състезание трима души, които са работили с него в Лудогорец, а също по този начин и в националния тим на Босна и Херцеговина, заяви самият той. Става дума за треньорът на вратарите Ади Адилович, помощникът Адмир Козлич, както и един видеоанализатор.

Ротару към този момент съобщи, че ще подсигурява по-широки пълномощия на Петев. Българинът ще бъде управител от британски вид. „ Имам потребност от управител. В този свят има 5 милиона треньори, които могат да упражняват вашите 25 момчета. Имам потребност от управител, който може да управлява клуба, а не просто да тренира 11 титулярни играчи. Трябва ми човек, който да канализира всички процеси и да реализираме триумфи “, добавя индивидът, който финансира Университатя.

Любопитното е, че една от огромните футболни звезди на Балканите сега – босненският нападател Един Джеко, се включи в съблекалнята на Университатя, с цел да показа българския експерт. Той е позвънил на телефона на сътрудника си от националния тим на Босна и Херцеговина Елвир Колич. Петев и Джеко са в отлични връзки от взаимния им престой в националния тим на Босна и Херцеговина.

За Ивайло Петев Университатя Крайова ще бъде общо осми клубен тим, на който той застава отпред. До момента е водил Любимец, Лудогорец, АЕЛ Лимасол, Динамо Загреб, Омония Никозия, Ал-Кадисия и Ягелония Бялисток.

„ Винаги работя с цялото си сърце, без значение къде се намирам. Ако не работиш 24 часа и не даваш всичко от себе си, не можеш да си сполучлив. Мисля, че е време за купа, само че всичко по реда си – в този момент най-важно е да подготвим тима за идния мач “, сподели Петев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР