Уникални кадри от емблематични места в Бургас запечатаха талантливите фотографи

...
Уникални кадри от емблематични места в Бургас запечатаха талантливите фотографи
Коментари Харесай

Кралица на Бургас 2021 със спираща дъха фотосесия

Уникални фрагменти от емблематични места в Бургас запечатаха надарените фотографи от морския град Николай Христов и Георги Димитров в специфична фотосесия за състезанието Кралица на Бургас. Миналогодишната носителка на купата Ина Мархолева също разпростра целия си искра и хубост, с цел да театралничи пред обективите на надарените фотографи. Ина позираше в продължение на съвсем през целия ден на разнообразни точки в Бургас. Най-трудни за снимане бяха фрагментите пред морския фар поради труднодостъпния каменист терен и извънредно горещото време. Въпреки огромните провокации пред снимачния екип и Ина, съумяха да се основат невероятни снимки. Носителката на купата Кралица на Бургас 2021 г театралничи особено за тазгодишното издание на състезанието, което се наложи като традиция в годините на осъществяване на състезанието.



Красивата моделка, която театралничи съвсем през целия ден пред обективите на Ники и Георги беше облечена в зашеметяващите тоалети на известния български дизайнер Стоян Радичев. Визията на Ина беше допълнена от надарените гримьор и коафьор Рени Радева и Тодор Тодоров.



Конкурсът за хубост Кралица на Бургас 2022 г ще се организира на Летен театър-Бургас от 20:30 ч на 11- ти юни /събота/ при ВХОД СВОБОДЕН. Всички поданици и посетители на морския град имат опция да се насладят на приказност от хубост и искра и да бъдат част от избора на най-красива бургазлийка за 2022 година Партньор на събитието е Община Бургас.

За всички участнички в състезанието са готови доста дарове от сътрудниците на състезанието. Претендентките за короната ще бъдат избирани от двадесет членно жури, което ще дефинира коя ще е новата Кралица на Бургас. Победителката в влиятелния конкурс за хубост ще показва морския град на Националния конкурс Мис България 2022 г, който ще се организира през есента в столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР