Уникалната състезателна инициатива Състезанието на шампионите ще има нов партньор

...
Уникалната състезателна инициатива Състезанието на шампионите ще има нов партньор
Коментари Харесай

CUPRA в партньорство със Състезанието на шампионите 2023

Уникалната спортна самодейност Състезанието на първенците ще има нов сътрудник за изданието си 2023, което ще се организира на 28 и 29 януари в Швеция.

Участниците в тазгодишното издание на ROC (Race Of Champions) ще седнат зад кормилото на един в действителност впечатляващ концептуален автомобил, дело на CUPRA. Това ще бъде компактният електрически автомобил и по тъкмо неговата специфична версия UrbanRebel Racing Concept, а като поле за деяние е подбрано особено трасе с композиция от лед и сняг, единствено на към 100 километра от Арктическия кръг.

Концептуалната разработка UrbanRebel Racing е основана с концепцията за спортната писта, като за задачата се разчита на 100% електрическа задвижваща система с мощ от 340 конски сили (435 конски сили пикова мощност), както и на опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди.

Традиционно, и в тазгодишното издание на ROC ще вземат участие популярни авто-мото състезатели, включително Мика Хакинен, Себастиан Фетел, Джейми Чадуик, Йохан Кристоферсон, Петер Солберг, Травис Пастрана и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР