Уникална оферта направи компания. Плаща луди пари на мераклии да

...
Уникална оферта направи компания. Плаща луди пари на мераклии да
Коментари Харесай

Уникална оферта. Компания ви плаща $15 000, за да отидете на море

Уникална оферта направи компания. Плаща луди пари на мераклии да отидат на море. И няма измама. Трябва единствено да се взе участие на Hotels.com, оповестява CNBC, представена от уеб страницата „ Бизнес новините ” на бТВ.

Уебсайтът за хотелски резервации търси „ Retro Beach Motelier “, на който ще бъдат платени 15 000 $, с цел да посети „ 10-те най-хубави ретро плажни мотели “ на компанията това лято в Съединени американски щати.

10 000 $ са за път и настаняването в мотели из цялата страна от Флорида и Мейн до щата Вашингтон и Южна Калифорния, а останалите 5000 $ са за персонални разноски.

От Hotels.com оповестяват, че също по този начин ще подсигурят на спечелилия в надпреварата - слънцезащитен крем, чадър, ретро слънчеви очила, AM/FM радио със слънчева сила и ретро полароидна камера. Единственото условие към спечелилия ще е тази камера да се употребява за документирането на самото пътешестване.

За да се кандидатства би трябвало да се попълни онлайн въпросник, който изисква име в Instagram и включва въпросник като „ Ако пътувахте през 50-те години, с кого бихте прекарали ваканцията си на плажа? “ и „ Опишете за какво ретро мотелът на плажа е вашето идеално място. “

Компанията споделя, че ще избере победител въз основа на три индикатора: креативност и автентичност, качество на показване и сходство с тематиката.

Печелившият маршрут на пътешественика включва старинни бутикови плажни мотели в цялата страна, като The Pearl Hotel в Сан Диего и The Montauk Beach House в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Мотелите са в скорошната ранглиста на Hotels.com за 10-те най-хубави „ ретро плажни мотели “ в Съединени американски щати, основана на фактори като междинна оценка на гостите, дизайн, цена и местонахождение.

Според компанията, тези по-малки бутикови хотели могат да бъдат по-достъпни от междинния ви първокласен мегахотел.

Кандидатстването завършва на 5 август, а Hotels.com възнамерява да уведоми спечелилия до 12 август. Участниците би трябвало да са навършили 21 години, с цел да могат да вземат участие в състезанието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР