Уникална колекция от превозни средства от бившия СССР беше пусната

...
Уникална колекция от превозни средства от бившия СССР беше пусната
Коментари Харесай

Продава се колекция от класически съветски автомобили

Уникална сбирка от транспортни средства от някогашния Съюз на съветските социалистически републики беше пусната за продажба на уеб страницата auto.ru. Четирите именити автомобила и двата мотоциклета Урал - всички с пробег под 50 000 километра са в съвършено положение.



Във връзка с пренасяне притежателят на паметната сбирка е подготвен да се раздели с колите си за два милиона рубли - сума, равняваща се на 23 000 евро по настоящия обменен курс.



Колекцията коли включва Москвич -2140, Запорожец ЗАЗ-968, както и ГАЗ-21 Волга и ЛуАЗ 969. Освен това в листата на транспортните средства има и два мотоциклета Урал. Според притежателя той е събрал всички коли, които е обичал от детството си.



Това става в продължение на доста години, след което е реставрирал всеки един от екземплярите. В резултат на възобновяване колите са в съвършено външно и техническо положение, като че ли преди малко са напуснали завода.



Въпреки забележителната софтуерна възраст, пробегът на колите е извънредно невисок. Например, 56-годишната Волга е минала единствено 46 000 километра през годините на употреба, до момента в който Москвичът от 1976 година е минал единствено 31 000 километра.



Собственикът дава обещание да опише всички останали детайлности на тези, които в действителност се интересуват от сбирката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР