Уникален протест готвят добре познатите “професионални” протестъри от жълтите павета

...
Уникален протест готвят добре познатите “професионални” протестъри от жълтите павета
Коментари Харесай

Грантаджия за протест за пари се стяга

Уникален митинг готвят добре познатите “професионални” протестъри от жълтите павета в столицата. Парадоксалното е, че този път “маршируващите” ментори на моралните полезности няма да стачкуват за подправени дела и идеали, а само и единствено за пари, не че и преди не е било за същото. Протест за техните си пари, за грантовете от Фондация “Америка за България” и фондациите на Сорос провеждат в сряда заран от метежническата група “Правосъдие за всеки”.

Формално, кибиченето пред Народното събрание ще е поради изразената воля на депутатите да подсигуряват самостоятелност на българската правосъдна система и ограничение на задграничното и подмолно финансиране на шепа съдии от свързаната с олигархичния кръг “Капитал” магистратска организация – Съюз на съдиите в България.

Провалилият се във всичките си функции – на грантаджия, на министър и на политик Христо Иванов, към този момент е декларирал, че ще кисне пред Народното събрание, в опит да резервира милионите на Сорос за съдийките Нели Куцкова, Мирослава Тодорова. Разбира се, Иванов в никакъв случай няма да бъде забелязан да стачкува за неналичието на неоправдателни присъди на убийци, изнасилвачи, корумпирани служители и властимащи.


Ленко Ленков

Заради обстоятелството, че митингът е плануван за 26 юли, т.е. в разгара на отпускарския сезон, още от понеделник е спусната команда до мрежата от соросоидни неправителствени организации, в сряда пред Народното събрание да участват всички “професионални” метежници, които са се върнали от море или още не са напуснали София. Присъствието на “хибридната” проява ще се регистрира за огромна заслуга към донора Ленко Ленков, който управлява специфичната стратегия за финансиране на НПО-та във Фондация “Америка за България”. Ленков персонално се включи в инспекцията на един от неотдавнашните провалили се “маршове на безсрамниците”.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР