Уникален кадър от преди две години развълнува социалните мрежи. Отпадналият

...
Уникален кадър от преди две години развълнува социалните мрежи. Отпадналият
Коментари Харесай

Чакалов от Игри на волята показа как е изглеждал преди мускулите

Уникален кадър от преди две години развълнува обществените мрежи. Отпадналият от " Игри на волята: България " Николай Чакалов сподели по какъв начин е изглеждал преди да влезе във форма и да извая мускулите си, написа vesti.bg.

„ Представям ви моята промяна за по-малко от година. Снимката отляво е снимана на 1-ви януари 2020г. и съм 82кг, а отдясно - през днешния ден на 22-ри декември 2020г. и съм 75 кг. ”, написа Чакалов под фотография в своя профил в Instagram.

„ С публикуването на този пост не целя единствено да се похваля какво съм постигнал (това също, схваща се), а и да опитам да стимулирам повече хора да не оставят тялото си да залежава, а да се трудят за него всекидневно, тъй като тялото е храм на нашата душа ”, безапелационен е Чакалов.

„ Едва когато го превърнете в метод на живот, тогава ще започнете да изпитвате наслаждение от работата по тялото си ”, уверен е някогашният към този момент участник на приключенското риалити „ Игри на волята: България ”.

За смяната си той благодари на известния фитнес треньор и инфлуенсър Сами Хосни, който също е почитател на риалити форматите и стана известен точно с присъединяване си в такова.

Под колажа има десетки одобрителни мнения за претърпяната промяна и вложените старания.

В обществените мрежи Ники Чакалов е извънредно деен и непрекъснато дава препоръки на хората, които желаят да подобрят своята форма. Той е безапелационен, че желае да бъде образец за учениците, на които преподава.

„ Ако физиономията ти наподобява измъчена по време на подготовка, то значи тренираш добре и след нея ще бъдеш удовлетворен от себе си-Чакала ”, написа той в своя персонален профил в Instagram.

„ Бирата си я държа най-ниско в хладилника. За да си взема една се постанова да прикляквам. И по този начин си върша тренировката за крайници. Последвайте ме за още забавни способи, с които да избегнете тренировката за крайници! ”, гласи различен пост на Чакалов, с който той честити 1-ви април на своите почитатели в обществената мрежа.

„ На независимост се усещам добре макар че е доста ранен стадият, на който отпадам, само че всяко зло за положително. Да, на Обиталището, на този див плаж, изядох всичко, което мърдаше, в това число цветенца, тревички, скакалци, змии, мравки… всевъзможни буболечки. Но на независимост е друго и си върнах килограмите. Храната беше едно от огромните тествания, само че по-голямо беше сега, в който разбрахме, че сме запаси. Проблем беше, че не знаехме какво ще се случва с нас и по кое време ще имаме възможна борба. Това незнание беше най-голямото тестване “, призна Николай Чакалов, малко откакто отпадна от „ Игри на волята: България “ по NOVA.

Николай Чакалов влезе в Игри на волята: България “ като първа запаса. Той бе показан като преподавател на 26 години от Славяново. В своята визитка той споделя, че най-голямо му достижение е, че е научил незрящ човек да кара ски. Хобитата му са свързани с адреналина. Обича да катери върхове, да кара алпийски ски, да скача с бънджи и парашут. Мотото му е: " Не се оставяй да чакаш ориста си. Имай храброст самичък да реализираш фантазиите и задачите си. Работи по тях! ".



Чакалов напусна надпреварата на 7 октомври след оспорвана братоубийствена борба против най-близкия си човек в племето на Безстрашните - Филип.

Двубоят сред двамата изискваше мощност, воля и късмет, които Филип удостовери, че има. Мечтата на Чакалов стигна своя скръбен край: “Филип беше по-добър от мен. Наистина е неприятно, че напущам “Игри на волята ”, единствено че при положение, че трябваше да избирам от кого да бъда отхвърлен, той щеше да е точният човек ”, сподели Чакалов, сбогувайки се с Филип.

„ Ето че пристигна краят на моето премеждие. Най-щастлив съм от обстоятелството, че реализирах моята фантазия и цел - да вземам участие. Съжалявам за това, че отпадам на ранен стадий от играта (имах още доста какво да покажа), само че съм благополучен, че имах достойнството да се състезавам против най-подготвения участник в този сезон в моите очи, а точно моят брат. За да можем да печелим, първо би трябвало да се научим да губим почтено и да признаем и поздравим спечелилия! Освен, че имах неповторимо преживяване и всевъзможни страсти, аз завоювах и другарства, които евентуално ще останат за цялостен живот ”, безапелационен е Чакалов.

„ От през днешния ден към този момент стартирам да бленувам за втори късмет и един ден да има завръщане на тази сцена, а имам вяра, че умея да реализирам всичко, тъй че до скоро! Стискам палци на моя човек за победа, мачкай Фифо! ”, написа в своя профил в Instagram Ники Чакалов, откакто стана ясно, че е напуснал предаването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР