Унгарският шампион Ференцварош се опитва да измъкне Филип Кръстев под

...
Унгарският шампион Ференцварош се опитва да измъкне Филип Кръстев под
Коментари Харесай

Ференцварош се опитва да измъкне Филип Кръстев под носа на Левски

Унгарският първенец Ференцварош се пробва да измъкне Филип Кръстев под носа на Левски. От Фради са контактували с компанията, която държи правата на халфа „ Сити Футбол Груп”. Предимството на клуба от Будапеща е, че е готово да заплаща цялата заплата на национала. Досега Кръстев получаваше по 25 хиляди евро месечно, без значение къде е преотстъпен от Ломел, който е част от фамилията на компанията.

Ференцварош е заявил, че може да дава цялата заплата на полузащитника, без белгийския клуб да има ангажимент към възнаграждението. През пролетта Левски плащаше към хиляда евро от заплатата на Кръстев, само че тази договорка завърши. Сега текат нови договаряния сред „ сините” и хората, държащи правата на Кръстев. От българския клуб могат да покрият към 30% от месечното заплащане на младока.

Последната дума за ново едногодишно преотстъпване ще е на самия футболист, който би трябвало да реши кой е най-хубавият път за развиване в кариерата му. В последните мачове на Левски Кръстев разгласи, че се усеща благополучен на „ Герена” и желанието му е да продължи да работи със Станимир Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР