Унгарските здравни власти одобриха руската ваксина срещу коронавирус , заяви

...
Унгарските здравни власти одобриха руската ваксина срещу коронавирус , заяви
Коментари Харесай

Унгария даде зелена светлина на ваксинирането със Спутник V

Унгарските здравни управляващи утвърдиха съветската ваксина против ковид, съобщи държавното управление в неделя, като 40 000 дози от препарата към този момент са доставени, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

Официалното тестване е завършило " и имунизацията може да бъде приложена ", съобщи в обществените медии Миклош Каслер, министър на човешките запаси, който дава отговор за здравето. Правителството разгласи във вторник, че е доставило 40 000 дози Спутник V, което е първа доставка в страна от Европейския съюз.

Това е първата партида от обща поръчка от 2 милиона дози, които ще бъдат доставени за три месеца.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Успехът на съветската ваксина против ковид Sputnik V поста...

Първоначално оценена със песимизъм на Запад, съветската ваксина убеди специалистите в своята резултатност.

Медицинското списание във вторник разгласява разбор на резултатите от последния стадий на тестване, показващ, че Спутник V е против симптоматичните форми на COVID-19.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Унгарският министър председател Виктор Орбан съобщи, че управляващите на страната възнамеряват да построят цех за произво...

, страна с 9,8 милиона души и близка с Москва, неведнъж подлага на критика бавния ритъм на процеса за придобиване на ваксини в Европейски Съюз.

Това е и първата държава-членка на Европейски Съюз, постигнала с китайската лаборатория Sinopharm, обявявайки поръчка от пет милиона дози от нейния препарат. Ваксинирането с имунизацията Sinopharm би трябвало да стартира по-късно през февруари.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР