Улици останаха под вода и в Асеновград след обилния порой.

...
Улици останаха под вода и в Асеновград след обилния порой.
Коментари Харесай

И Асеновград се наводни след пороя СНИМКИ

Улици останаха под вода и в Асеновград след изобилния проливен дъжд. Затова оповестяват локални поданици.

„ Общината може ли да кандидатства за лодки за предвижване? Тук където съм снимал кардинално има шахта за приключване на водата, само че уви нали се ремонтираше пъти и в този момент наклона е към Луната, не и към шахтата. В момента има толкоз вода, че даже и към шахтата отива водата, само че не влиза вътре по една или друга причина! Това е кръстовището на „ Прапоршчик Вишняков ” и ул „ Отец Паисий ” до учебно заведение „ Отец Паисий ”! И това не е единствено в този момент, а при всеки дъжд ”, написа Кадри Селимов.



Друг асеновградчанин пък демонстрира фрагменти от ул. „ Цар Иван Асен II ” в централната част на града.





Някои локални поданици обаче отвърнаха, че против такова време няма какво да се направи.

Дани Гарфийлд сподели фрагменти от Ирландия, където се вижда, че водата е заляла съвсем част от здания и коли, и попита: Това е в Ирландия преди 3 дни, несъмнено отново нашата община е отговорна, а не проливния дъжд?

" Цяло лято суша падна един дъжд и отново ревнаха половината град, е това е няма угодия на никой. Не вали реват, вали два пъти повече реват ", прибавя Атанас Б.

Както съобщихме през днешния ден стихии и наводнения засегнаха десетки обитаеми места в страна. В Община Исперих даже мина торнадо, което отнесе покривите на близо 100 къщи.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР