Украйна протестира срещу Русия, след като облеченият в кожени дрехи

...
Украйна протестира срещу Русия, след като облеченият в кожени дрехи
Коментари Харесай

Путин разбуни Украйна с мотора си в Севастопол

Украйна стачкува против Русия, откакто облеченият в кожени облекла президент Владимир Путин посети анексирания полуостров Крим, с цел да участва на рокерски фестивал в Севастопол, осведомят Би Би Си и БГНЕС.

Украинското външно министерство дефинира визитата на Путин през уикенда като " жестоко нарушаване на суверенитета на Украйна ". Властите в Украйна обявиха, че опитите на Москва и нейните медии да показват сходни визити като рутинни са " жалки ".

Крим беше анексиран от Украйна през 2014 година, което провокира вълна от ултрапатриотизъм в Русия.

„ Нощните вълци ” - дясна националистическа рокерска група, близка до президента Путин, бяха видни последователи на анексията. Тази година те организираха своето годишно шоу в Севастопол, най-големият град на полуострова.
Владимир Путин, който дойде на събитието облечен в кожени облекла и с мотоциклет, се оказа почетен посетител, а присъстващите наобиколиха съветския водач, надявайки се да си създадат селфи с него.

Посещението е в миг, в който Путин се сблъсква с все по-голямо безпокойствие вкъщи. Около 60 000 души заляха улиците на съветската столица в събота в позволена проява, с цел да изискат " почтени " общински избори през септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР