Украйна призовава Международния комитет на Червения кръст да помогне за

...
Украйна призовава Международния комитет на Червения кръст да помогне за
Коментари Харесай

Украйна: Махнете телата на убитите нашественици от земята ни

Украйна приканва Международния комитет на Червения кръст да помогне за изнасянето на телата на починалите съветски бойци в Русия. Това сподели на брифинг Ирина Верещук, вицепремиер - министър на реинтеграцията на краткотрайно окупираните територии, съобщи UNIAN.

„ Молим Международния червен кръст да помогне за преместването на телата на съветски бойци в Руската федерация. Това са хиляди тела на нашественици, това е филантропична потребност и молим телата на съветски нашественици да изоставен територията на Украйна “, акцентира Верещук. Тя добави, че Руската федерация би трябвало да знае какъв брой тела на окупаторите лежат на украинска земя през днешния ден.

„ Червен кръст, направете всичко по силите си, с цел да разрешите този филантропичен проблем “, сподели Верещук. Както заяви УНИАН, сутринта на 26 февруари съветникът на ръководителя на кабинета на президента Михаил Подоляк сподели, че от началото на войната са били убити 3,5 хиляди съветски бойци, по-малко от 200 са били взети в плен.

Медведев предложи да се върне смъртното наказване след прекратяванто на пълномощията на Руската федерация в Съвета на Европа. „ Добра причина да затръшнем вратата и да забравим за тези безсмислени благотворителности вечно, добра опция за възобновяване на редица значими институции като смъртното наказване ", съобщи Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР