Украйна обяви подготовката на милионна армия, която да атакува освободените

...
Украйна обяви подготовката на милионна армия, която да атакува освободените
Коментари Харесай

Леонков: Русия разкри хитростта на Киев с милионната армия на южното направление

Украйна разгласи подготовката на милионна войска, която да нападна освободените от Русия райони на юг. Военният специалист Алексей Леонков назова това изказване несполучлив боен трик.

Министърът на защитата на Украйна Алексей Резников сподели за милионната войска на въоръжените сили на Украйна в изявление за The Times. Според него милионни войски ще нападат крайбрежните региони на юг на страната, които са значими за украинската стопанска система.

Според Леонков сходни сили не могат да бъдат събрани скрито и незабелязано – съветското разузнаване неизбежно ще засече както скупчването на хора и техника, по този начин и доставките им на храна, медикаменти, муниции и гориво.

„ Когато споделят, че тази войска се намира някъде в региона на Николаев и ще отиде към Херсон от Николаев и Запорожие, тогава такива изказвания се правят оценка от практическа позиция въз основа на резултатите от нашето разузнаване ", съобщи той.

" Така че нашето разузнаване, несъмнено, фиксира избран брой военни елементи и подразделения, които са на линията на прикосновение, само че ние не намираме там милионна войска “, сподели Леонков.

Експертът е уверен, че думите на Резников за милионна войска може да са недодялан трик за похищение на вниманието на Русия. Киев евентуално желае да концентрира вниманието на съюзническите сили на Руската федерация и ЛДНР в южното направление, с цел да нанесе неочакван удар в друга част на страната.

Руското военно разузнаване обаче, съгласно Леонков, към този момент е разкрило необикновена активност на въоръжените сили на Украйна в горите покрай Харков, които са доста подобаващи за укриване на пехота и малко количество техника.

„ Факт е, че има горска зона, където можете скрито да поставите някои пехотни елементи, да влачите малко съоръжение ", изясни той.

" Освен това бяха маркирани интензивни полети над границата на гората на украинската авиация, летяха Су-25, МиГ-29, Ми-24, Ми-8 и даже Ми-17, трансферирани от Америка. Очевидно има нальот от екипажи и, явно, врагът счита, че това ще остане без нашето внимание. И ние ги поправяме “, сподели Леонков в програмата Голямата игра на Първи канал.

Наскоро военният специалист Яков Кедми приказва за главната цел на Русия на този стадий от спецоперацията. Според него става дума за физическо заличаване на подразделения на Въоръжените сили на Украйна, които не престават да оказват опозиция.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР