Украинският президент Володимир Зеленски излезе с ултиматум към Русия -

...
Украинският президент Володимир Зеленски излезе с ултиматум към Русия -
Коментари Харесай

Зеленски изправи на нокти Русия! Рязък завой

Украинският президент Володимир Зеленски излезе с ултиматум към Русия - поставя завършек на договарянията, в случай че се организира плануваният арбитражен съд над военнопленниците от Мариупол.

По думите му там готвят " режисура за демонстративен правосъден развой над украинските бранители ". Зеленски направи обръщението в своя Телеграм-канал, представен от украинските и съветските медии.

" Ако този мерзки правосъден развой се състои, в случай че нашите хора, в нарушаване на всички договорености, интернационалните правила, ги заведат на тази режисура... Това ще бъде онази линия, оттатък която всевъзможни договаряния ще са невъзможни. Русия сама ще се отреже от договарянията. Няма да има повече диалози. Нашата страна към този момент сподели всичко ", безапелационен беше Зеленски.

Той сподели още, че към този момент е уведомил за това президента на Франция Емануел Макрон и турския водач Реджеп Ердоган. Президентът на Украйна е убеден, че генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутереш " също ще реагира ".

" Украйна няма да търпи изтезания на хора, за които може да се каже единствено едно - те са герои на своята татковина, те са защитавали свободата на своя народ от нашествениците на земята им. Даже във време на война би трябвало да има правила ", добави Зеленски.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР