Украинският президент Володимир Зеленски говори на руски във вечерното си

...
Украинският президент Володимир Зеленски говори на руски във вечерното си
Коментари Харесай

Зеленски проговори на руски, призив към войниците

Украинският президент Володимир Зеленски приказва на съветски във вечерното си видеообръщение, като прикани съветските бойци да откажат да се бият в Украйна. Той сподели още, че даже техните генерали чакат десетки хиляди да умрат, съобщи Асошиейтед прес.

Зеленски съобщи, че Русия набира нови бойци " със слаба мотивация и малко военен опит " за бойните съединения, които са понесли тежки жертви при започване на войната, тъй че те да бъдат хвърлени назад в борбата.

Той съобщи, че съветските командири доста добре схващат, че хиляди бойци ще умрат и хиляди ще бъдат ранени през идните седмици. " Руските командири лъжат бойците си, когато им споделят, че могат да бъдат подведени под сериозна отговорност, в случай че откажат да се бият и не им споделят, да вземем за пример, че съветската войска приготвя спомагателни хладилни камиони за запазване на телата. Не им споделят за новите загуби, които генералите чакат ", сподели Зеленски.

" Всеки съветски боец към момента може да избави личния си живот. По-добре е да оцелеете в Русия, в сравнение с да загинете на наша земя ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР