Украинският президент Володимир Зеленски днес заяви, че Израел ще трябва

...
Украинският президент Володимир Зеленски днес заяви, че Израел ще трябва
Коментари Харесай

Зеленски пита защо Израел не предоставя на Украйна оръжие

Украинският президент Володимир Зеленски през днешния ден съобщи, че Израел ще би трябвало да живее с избора, който прави, дали да помогне за отбраната на Украйна против съветската инвазия , обръщайки се към Кнесета посредством видеовръзка , заяви Ройтерс.

Правейки съпоставения сред съветската атака и " окончателното решение " - проекта на нацистка Германия за избиване на евреите - Зеленски сложи под въпрос нежеланието на Израел да продаде на Украйна системата за Противовъздушна отбрана " Железен купол ".



" Всички знаят, че вашите системи за противоракетна защита са най-хубавите и че вие несъмнено можете да помогнете на нашия народ, да спасите живота на украинците, на украинските евреи ", сподели той.

" Можем да попитаме за какво не можем да получим оръжия от вас, за какво Израел не е наложил мощни наказания на Русия или не оказва напън върху съветския бизнес. Така или другояче, вие, братя и сестри, би трябвало да извършите избора , и по-късно би трябвало да живеете с отговора си, народе на Израел. "

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР