СподелиЖена и трите ѝ малки деца се хвърлиха в река

...
СподелиЖена и трите ѝ малки деца се хвърлиха в река
Коментари Харесай

Жена се хвърли в река с трите си малки деца

Сподели
Жена и трите ѝ дребни деца се хвърлиха в река Буна (Бояна) покрай Шкодра, град в Северна Албания по границата с Черна гора. Предполагаемата причина за нещастието е домашно принуждение, заяви осведомителният портал „ Шчиптаря “. Телата на децата бяха открити в последните дни, до момента в който тялото на майката към момента се търси от албанските управляващи.

Арестуван по обвиняване за тласкане към самоубийство на 39-годишната си брачна половинка Алма Арази и трите им деца е 31-годишният Ердгюс Арази.

Сестрата на Алма е декларирала пред проверяващите, че Ердгюс упражнявал физическо и психическо принуждение върху брачната половинка и децата им. Хвърлянето на майката и трите ѝ деца в реката е хипотетично следствие от домашното принуждение или от невярност на Ердгюс с 18-годишно момиче, за която свидетелстват други показания по случая, отбелязва „ Шчиптаря “.

Тялото на първото дете, момиченце на девет години, беше намерено от риболовец в река Буна вечерта на 4 май. Вчера следобяд гмуркачи откриха покрай моста над река Буна и тялото на второто момиченце, което е на осем години.

По информация на Евронюз Албания през днешния ден е открито тялото и на най-малкото от трите деца – момченце на четири години.

Прокуратурата в Шкодра заяви елементи за местонахожденията на дамата преди случая и уточни, че досегашното следствие е основало „ основателни съмнения, основани на доказателства, че Ердгюс Арази, вследствие на непрекъснатото психическо принуждение против брачната половинка си, изразено под формата на непрекъснати обиди и блудничество, тежко уронващо достолепието ѝ, е станало причина за самоубийството на Алма Арази “. В известието на прокуратурата се показва, че Алма е била в тежко психическо положение, когато хипотетично се е хвърлила в реката дружно с трите си малолетни деца.

Албанската войска, силите за бързо реагиране на Албания (FNSH), отделът за неутрализация на въоръжените детайли (RENEA) и черногорската полиция не престават издирването на тялото на Алма, осведоми Българска телеграфна агенция.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР