Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви, че в началото

...
Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви, че в началото
Коментари Харесай

Резников към руснаците: Остава ви 1 седмица, после ви затвар...

Украинският министър на защитата Олексий Резников съобщи, че при започване на януари съветските управляващи ще затворят границите за мъже, ще разгласят военно състояние и ще стартират нова вълна от готовност. Това сподели Резников във видеообръщение към военнообвързаните руснаци, записано на съветски език, оповестява Укринформ.

" В навечерието на новата година се обръщам към жителите на Руската федерация, които се смятат за военнообвързани. На първо място, това се отнася за жителите на огромните съветски градове. Знам сигурно, че ви остава към седмица, до момента в който има най-малко някакъв избор. В началото на януари съветските управляващи ще затворят границите за мъже, след което ще разгласят военно състояние и ще стартират нова вълна на готовност. Границите ще бъдат затворени и в Беларус “, твърди украинският боен министър.

Според него в Кремъл от дълго време са разбрали, че концепцията за война против Украйна се е трансформирала в злополука.

" Но те не могат да ви го признаят. Защото тогава ще би трябвало да отговаряте за всичко... Тези, които отприщиха кървавото кръвопролитие, направиха ужасни военни закононарушения, в този момент ви споделят, че би трябвало да се обедините и да отбраните Русия. Защото на всички места има врагове “, сподели Резников. Но в действителност, изясни той, съветското управление не желае да отбрани Русия: " Те пазят себе си. Вашето състояние, вашето имущество, вашето благосъстояние. И за това желаят да трансферират виновността върху вас. Искат да ви създадат съучастници в закононарушението. "

Както уточни Резников, единствената причина руснаците да бъдат изпратени на война е, с цел да " защитят нарушителите, техните дворци, техните банкови сметки. И самите вие да станете нарушители “.

" Можете да умрете или да загубите здравето си, единствено с цел да не носят отговорност тези хора... Кремъл към този момент няма никакви цели в тази война... Могат да ви кажат, че има някакъв " проект Б “. Някакво скрито оръжие. Скоро успехите ще стартират още веднъж. Но целият им проект е да удължат войната. Да убият повече хора и да доведат обстановката до задънена улица. Ще отидете да умрете единствено поради това “, акцентира министърът на защитата на Украйна.

По-рано началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирило Буданов сподели, че заради огромните загуби на фронта съветското управление е решило да стартира нова вълна на готовност от 5 януари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР