Украинският министър на културата Александър Ткаченко гледал сериала на Netflix

...
Украинският министър на културата Александър Ткаченко гледал сериала на Netflix
Коментари Харесай

Сериал на Netflix ядоса Украйна

Украинският министър на културата Александър Ткаченко гледал сериала на Netflix " Емили в Париж " и по никакъв начин не е удовлетворен. Той показа разочарованието си от " обидния " метод, по който е изобразена Петра - украинската героиня, която се появява във втория сезон на поредицата, чиято премиера бе през декември.

Първият сезон приключи с терзанията на американката Емили, за това, че преспива с гаджето на приятелката си, Габриел (Лукас Браво), както и от условията на работата ѝ във френската столица - и културните бариери, които съществуват сред нея и сътрудниците ѝ.

Тя се записва в курс по френски за начинаещи, където среща Петра, изиграна от Дария Панченко.

`Сериал

Петра обаче прави неприятно усещане на Емили, когато краде облекла от локален мол и я предизвиква да направи същото, преди да избяга по улиците на града.

Това накара Ткаченко да осъди сюжета.

" В " Емили в Париж " виждаме една подигравка на украинската жена, което е неприемливо. От друга страна е и обидно. По този метод ли ще се гледа ли на украинците в чужбина? Като хора, които крадат, желаят да получат всичко гратис и се опасяват от депортиране? Това не би трябвало да е по този начин ", написа той в обява в формалния си канал в " Telegram ", два дни след излизането на втория сезон.

Той сподели, че е гледал първия сезон и го разказва като " много добър развлекателен сериал ", само че в този момент има " няколко коментара ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР