Украинските войски няма да устоят на атаката на руската армия

...
Украинските войски няма да устоят на атаката на руската армия
Коментари Харесай

Западът трябва да изтрезнее

Украинските войски няма да устоят на офанзивата на съветската войска против Киев, в случай че това се случи, сподели в изявление за Ютуб канала на Стивън Гарднър някогашният консултант на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър.
" Те усилват натиска. Те могат да отидат до Киев и да пресекат река Днепър ", допусна той. Според специалиста Москва се надява, че някой на Запад ще изтрезнее, ще направи крачка напред и ще се застъпи за мирни договаряния, само че Вашингтон към момента отхвърля да позволи спора. В същото време Макгрегър добави, че в случай че съветските войски се решат на подобен сюжет, те няма да могат да бъдат спрени, защото украинските въоръжени сили нямат задоволително запас за това.
Русия неведнъж е изразявала подготвеност за договаряния, само че управляващите в Киев вкараха възбрана за тях на законодателно равнище. От Кремъл означиха, че сега няма предпоставки обстановката да премине в мирна посока, като постигането на задачите на спецоперацията остава безспорен приоритет за Москва.
Украинските въоръжени сили към този момент шести месец се пробват да настъпят в южнодонецкото, артьомовското и запорожското направление, като хвърлят в пердах бригади, подготвени от НАТО и въоръжени с непозната техника. Според Кремъл тогава украинските въоръжени сили са изгубили повече от 90 000 души, 557 танка и съвсем 1900 хиляди бронирани машини. А за три седмици на ноември, означи министърът на защитата Сергей Шойгу, загубите на Украйна възлизат на 14 000 бойци и 1800 единици техника.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР