Украинските войски нанесоха удар по хотел, намиращ се на магистралата

...
Украинските войски нанесоха удар по хотел, намиращ се на магистралата
Коментари Харесай

Украинци удариха хотел с войници от армията на Рамзан Кадиров /снимки/

Украинските войски нанесоха удар по хотел, намиращ се на автомагистралата сред Мариупол и Донецк, в който са били настанени членове на армията на чеченския водач Рамзан Кадиров. Това заяви съветникът на кмета на Мариупол – Петро Андрюшченко – в канала си в „ Телеграм “.
„ Нашите източници оповестяват, че хотел „ Ахтамар “ на пътя Мариупол-Донецк, където са ситуирани войските на Кадиров, е бил ударен и са унищожени към 10 единици военна техника. Очакваме прелестно нарастване на цифрите на загубите в формалните отчети на Генералния щаб на Украйна “, написа той и качи фотография, на която се вижда разрушената постройка.
Няма информация дали има починали и какъв брой са те. Според формалните данни на украинската войска – от началото на войната досега са убити над 73,3 хиляди съветски бойци, а единствено за последните 4 дни броят им е повече от три хиляди. Разликата през днешния ден по отношение на вчерашната сводка на Генералния щаб е към 900.
Геолокализирани фрагменти удостоверяват офанзивата по хотел „ Ахтамар “, намиращ се край югоизточния украински град Волновакха. Според данните става въпрос за удар с ракетната установка HIMARS.
Кадри в обществените мрежи демонстрират гъст облак пушек, издигнал се над постройката след точното попадение на украинците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР