Украински пилоти са започнали кампания, в която призовават да бъдат

...
Украински пилоти са започнали кампания, в която призовават да бъдат
Коментари Харесай

Украинските пилоти с кампания Купи ми изтребител ВИДЕО

Украински водачи са почнали акция, в която приканват да бъдат купени изтребители за техните военновъздушни сили, оповестява " Euronews ", базирайки се на видео, публикувано от украински медии. " Купи ми изтребител " - по този начин се споделя клипът, записан на украински, само че има и вид на британски език.

Във видеото мъж с авиаторски очила и в униформа стои пред останките на унищожени украински изтребители.

Той споделя: " Дайте ни криле, с цел да се бием за нашето небе ".

Мъжът също по този начин показва, че ще се бори с цялото си сърце за унищожаването на " танкове, бронирани бойни машини и военнопрестъпници окупатори ".



На страницата на малкия екран се изброяват страните, най-вече от някогашния Източен блок, които разполагат с съветски самолети. Но във видеото се споделя също по този начин, че украинските водачи са подготвени да се образоват да ръководят западни изтребители - в това число и американски F-35, осведоми Българска телеграфна агенция.

Украйна неведнъж приканва Запада да я достави с бойни самолети, с цел да се пази против нахлулите в страната съветски войски.

" Euronews " напомня, че при започване на април американският артист Шон Пен прикани милионери да купуват самолети за украинските Военновъздушни сили. Звездата на Холивуд направи извода, че един милиардер би могъл да постави завършек на войната в Украйна, съобщи BG ON AIR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР