Украински депутат от партията на президента Володимир Зеленски се оказа

...
Украински депутат от партията на президента Володимир Зеленски се оказа
Коментари Харесай

Секс скандал: Хванаха украински депутат да си уговаря среща с проститутка

Украински народен представител от партията на президента Володимир Зеленски се оказа през вчерашния ден в центъра на скандал, след публикуването на фотоси, които го уличиха, че си написа по мобилния си телефон с продажница по време на парламентарна сесия, съобщи Франс прес.

Украински уебсайт популяризира в сряда фотоси в непосредствен проект на екрана на телефона на Богдан Яременко, 48-годишен някогашен посланик, на които се вижда по какъв начин уговаря изискванията за платена любовна среща.

Яременко получава информация за предлаганите полови услуги и цената за тях: 100 $ за час и 150 - за два часа.

Според уеб страницата, фотосите са направени във вторник по време на сесия на Народното събрание. Депутатът изначало написа във Facebook, че това е режисура.

" Това сработи. Ловците на измислени обстоятелства снимаха нещо, което не съществува. Не би трябвало да се има вяра на всичко, което разгласяват медиите ", написа Яременко. Малко по-късно обаче беше заставен да признае грешката си. Той изтри този текст и сервира извинения на брачната половинка и децата си, на парламентарната си група и на президента Зеленски, а постъпката си назова " недомислена ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР