Уебсайтът на Apple сега разполага със страница, посветена на функции

...
Уебсайтът на Apple сега разполага със страница, посветена на функции
Коментари Харесай

Apple с нова „семейна“ страница



Уебсайтът на Apple в този момент разполага със страница, отдадена на функционалности за наставнически надзор. Тя събира всички съществуващи принадлежности на компанията като Ask To Buy tool, опцията за ограничение достъпа до уеб страници и други на едно място, което ще разреши на родителите по-лесно да насочват потреблението на смартофони от своите деца.

По-рано тази година компанията беше разкритикувана от двама от акционерите в нея, които приканиха да се подхващат ограничения против все по-често срещаното измежду младежите пристрастяване към телефоните.

Прочетете още: Новият CAT S41 към този момент е на българския пазар

В отговор на отвореното писмо на акционерите, от Apple възнамеряват да инкорпорират нови метода за надзор на мобилните устройства. Те ще дадат на родителите повече благоприятни условия да наблюдават по какъв начин децата ги употребяват, вместо актуалните функционалности от вида „ всичко или нищо “, блокиращи само достъпа до уеб сайтове и приложения.

Все още обаче не се знае по какъв начин тъкмо ще наподобяват тези механизми, а новата страница не показва нищо ново. Въпреки това тази смяна демонстрира, че от компанията обмислят въпроса и най-вероятно скоро ще вкарат по-модерни принадлежности.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР