Удовлетворени сме, че останалите партии по време на преговорите приеха

...
Удовлетворени сме, че останалите партии по време на преговорите приеха
Коментари Харесай

Нинова: Има политическа воля за 4-годишен мандат, имаме някои бележки по споразумението

Удовлетворени сме, че останалите партии по време на договарянията одобриха дефицитът да се увеличи от 2,6, както планува служебното държавно управление, до 4. Също по този начин се разбрахме по време на експертните диалози част от ограниченията, които предвиждаме, да намерят своето изражение незабавно още през януари в бюджета, който ще се одобри. За нас това е сериозният диалог. Знам, че за вас е по-любопитно кои ще са министрите, само че за нас приоритет е да се одобри бюджет. Ние настоявахме бюджетът да бъде признат още до края на годината, само че си даваме сметка, че забавянето прави невероятно това и бюджетът ще бъде признат през януари.

Това съобщи водачът в оставка на Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за след проведениете съвещания преи президента Румен Радев.

"Разговорите с президента протекоха добре. Вие чухте тази част, в която настояхме този развой да приключи със сътавяне на постоянно държавно управление. Повече при президента задълбочихме разговара за бюджета. В съдружното съглашение политиките са написани за 4-годишен мандат. Има политическа воля на четирите субекта за 4-годишен мандат. Остава от нас да си свършим работата, с цел да осъществим този мандат. Имаме някои бележки по съдружното съглашение. Срещнахме се с сътрудниците Кирил Петков и Асен Василев, обсъдихме ги. До тази вечер продължаваме с това ", разкри тя.

"Не сме подлагали на критика служебното държавно управление. Критикувахме служебния министър на опазването на здравето, когато вкара зеления документ. Критикувахме и други министри. Националният съвет на ще даде оценка на служебното държавно управление ", приключи Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР