Удобството и сигурността на пътниците винаги са били приоритет номер

...
Удобството и сигурността на пътниците винаги са били приоритет номер
Коментари Харесай

Гъвкави условия за безплатна промяна на билети въведе България Еър

Удобството и сигурността на пасажерите постоянно са били приоритет номер 1 за националния транспортьор „ България Еър “, по тази причина в динамичната конюнктура, в която целият свят е подложен поради ковид, самолетната компания вкара специфични гъвкави и преференциални условия при потребност от смяна на закупени самолетни билети.

Всеки, който е купил самолетния си билет в интервала 15 юли 2020 година – 31 август 2020 година, може да се възползва от 1 безвъзмездна промяна на дата или име на билета си, както и от опция да промени един път, без такса, дестинацията, до която желае да лети. В случай, че има разлика в цената за полета до новоизбраната дестинация, пасажерът би трябвало само да доплати разликата в цената.

Новите преференциални условия важат за всички, които си закупят билети до 31 август 2020 година за пътешестване, което ще стартира до 31 март 2021 година. За да се възползват от предоставените благоприятни условия, пасажерите би трябвало да се извърнат към издателя на билета, а в случай че той е закупен през уеб страницата или приложението на „ България Еър “, би трябвало да се свържат с Центъра за обслужване на клиенти на самолетната компания на мейл [email protected].

Гъвкавите условия за смяна на публикуван билет са част от устрема на „ България Еър “ да отговори на всички потребности на клиентите си в предизвикателната и непрекъснато изменяща се поради ковид конюнктура в света.

Националният транспортьор продължава да извършва задачата си да лети, като досега е възобновена над 65% % от полетната стратегия на самолетната компания. „ България Еър “ извършва полети по всичките си директни вътрешни и европейски линии, по които няма наложени рестрикции, и даже пусна спомагателни честоти до едни от най-търсените трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, както и още до Берлин, Цюрих и Атина.

Всички полети на националния транспортьор се извършват при още по-стриктни хигиенични и организационни ограничения, постоянна стерилизация, а в полза на здравето на пасажерите е въведено и предписание за наложително носене на защитни маски от всички на борда на самолетите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР