Удобни и изолиращи, с вградена аудиокарта и Hi-Fi качество, регулиране

...
Удобни и изолиращи, с вградена аудиокарта и Hi-Fi качество, регулиране
Коментари Харесай

Genesys Radon 610 – тези слушалки ще ви потопят в игрите

Удобни и изолиращи, с вградена аудиокарта и Hi-Fi качество, контролиране на силата на звука, микрофон и над 2 метра кабел с текстилна обвивка

Геймърските слушалки Radon 610 са налични на нашия пазар на цена към 60 лева (снимка: Genesys)

Хардуерът за игри се развива бурно в последните години, като производителите се надпреварват да оферират компютри и аксесоари за потапящо преживяване. Звукът, несъмнено, е определящ за цялостното чувство във виртуалния свят на игрите. Качествените слушалки са наложителни за всеки геймър .

Имахме опция да се насладим на качеството на Radon 610 – геймърски слушалки на полския бранд Genesys, които се оферират на българския пазар на налична цена от към 60 лева с включен Данък добавена стойност. Удобството и отличните аудио характерности резервират удоволствието за дълги часове, без да провокират отмалялост или неспокойствие.



Radon 610 идват в огромна, постоянна кутия с отличителните цветове и графика на марката Genesys – алено и черно. Самите слушалки също са изпълнени в тези цветове и макар че наподобяват огромни, са леки, комфортни и меки за ушите и главата, като не предизвикват и най-малък дискомфорт при дълготрайно потребление.

В кутията с изключение на слушалките са налични още гъба за микрофона, която добавя цялостната визия на продукта, и дребна брошура – управление за потребителя. Веднага прави усещане дългият кабел с плетена текстилна обвивка в алено и черно и общоприет USB накрайник за включване към компютъра.

Геймърите на лични компютри и конзоли няма по какъв начин да не оценят дългия кабел на слушалките. Здравият 2,1-метров кабел е причина за комфорт, защото играчът може да се разположи и отпусне комфортно на стола, без да се усеща вързан за компютъра.

Radon 610 са оборудвани с 50-милиметрови драйвери, а подложките са меки и доста комфортни, като покриват цялото ухо и изолират потребителя от всевъзможни външни разстройства. Потапянето в игри и музика е фантастично. Лентата за главата има мека поставка, с която съвсем няма да усетите тежест или дискомфорт.

Предвидена е и опция за контролиране на лентата посредством плъзгане, тъй че да пасне най-удобно на главата. Гледката в профил също е привлекателна, с помощта на алената подсветка от външната страна на наушниците. Тя се задейства, когато свържете слушалките към USB врата на компютъра.

Ще се почувствате като експерт, когато се потопите в игрите със слушалките на Genesys. Освен че са направени от висококачествени материали, Radon 610 идват със 7.1 виртуална съраунд система с вградена звукова карта! Честотният диапазон е доста необятен и обезпечава Hi-Fi тон – 20 Hz – 20 000 Hz, с равнище на звуково налягане 105 dB.

В допълнение, 50-милиметровите драйвери обезпечават още по-поглъщащо преживяване. А за пълностоен мултиплейър е очакван сензитивен, първокачествен микрофон. Контролите за силата на звука и заглушаване на микрофона са  разположени комфортно в профил на лявата слушалка и разрешават конфигурация съгласно самостоятелните желания.

Radon 610 – съществени характерности

Можете да употребявате слушалките Genesis Radon 610 освен с настолни компютри, само че и с преносими компютри и геймърски конзоли PS4 и Switch. Този първокласен геймърски аксесоар е наличен в комерсиалната мрежа у нас на цена към 60 лв. с включен Данък добавена стойност и две години гаранция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР