Удо Ландбауер, провинциален политик от Австрийската партия на свободата, който

...
Удо Ландбауер, провинциален политик от Австрийската партия на свободата, който
Коментари Харесай

Удо Ландбауер се връща в политиката

Удо Ландбауер, недодялан политик от Австрийската партия на свободата, който при започване на годината напусна всички партийни постове поради скандал, обвързван с открити в централата на организацията "Германия " книжки с нацистки песни, ще се върне през септември в политиката и ще заеме поста началник на парламентарната група в провинциалния парламент на Долна Австрия - пост, който Ландбауер ще дели с сътрудника си Мартин Хубер.

"Всички обвинявания са изяснени и е потвърдено, че постоянно съм приказвал истината ", съобщи в първо изявление за радиото и малкия екран 32-годишният Ландбауер. След като прокуратурата е разпитала 70 очевидци, процесът беше преустановен.

Още при започване на годината Ландбауер приключи участието си в организацията "Германия ", чийто заместник-ръководител беше до този миг.

В изявлението Ландбауер декларира, че постоянно се е дистанцирал от екстремизма и антисемитизма и насочва зов към политическите си съперници да одобряват решенията на самостоятелните правосъдните органи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР