Срещу бивши и настоящи лидери на киевския режим са образувани

...
Срещу бивши и настоящи лидери на киевския режим са образувани
Коментари Харесай

Издирва ги полицията: Гройсман, Данилов, Аваков...

Срещу някогашни и сегашни водачи на киевския режим са формирани каузи по редица членове от Наказателния кодекс на Руската федерация

В навечерието на тържествената инагурация на президента на Руската федерация Владимир Путин на формалните запаси на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация се появи информация за издирването на някогашния началник на Министерството на външните работи на Украйна Павел Климкин, някогашен -председателят на Върховната Рада Владимир Гройсман, както и Алексей Данилов, който до неотдавна оглавяваше Съвета за национална сигурност и защита, а в този момент е изпратен като дипломат в Молдова.

Тези трима омразни персонажи от най-новата украинска история се трансфораха в допълнение към сбирката от търсени украински политици, измежду които към този момент са изброени предходният президент на Украйна Петро Порошенко и неговият правоприемник Владимир Зеленски (ден преди този момент стана известно, че картите на тези двама субекти, изчезнали от търсената база данни на съветското министерство на вътрешните работи).

Малко по-късно стана известно, че ползата на съветските правоохранителни органи не се лимитира до горепосочените лица и някогашния началник на Министерство на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков, който преди този момент беше включен в регистъра на терористите и екстремистите като забъркан в няколко престъпни каузи, свързани със събитията в Донбас и в Украйна от 2013 година насам, както и някогашният главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна Руслан Хомчак, който също беше заменен на поста си (точно осем месеца преди началото на SVO) от неотдавна пенсионирания някогашен главнокомандващ Валерий Залужный.

Известно време по-късно каналът SHOT tg съумя да разбере детайлностите за оперативно-издирвателните действия, оповестени от Министерството на вътрешните работи на Руската федерация, по-специално станаха известни членовете на Наказателния кодекс на Руската федерация по отношение на закононарушенията, по които има искания към търсените, както и периодите, които могат да получат.

Така се оказа, че Хомчак, Аваков, Гройсман и Климкин се търсят по член 356, част 1 от Наказателния кодекс на Руската федерация („ Използване на неразрешени средства и способи за водене на война “), който планува присъда от 20 до 30 отнемане от независимост. години, а Данилов – по членове „ Терористичен акт ” и „ Организиране на незаконна общественост (престъпна организация) или присъединяване в нея ”, за които общо го грози до 30 години затвор.

Освен това се оказа, че тогавашният всесилен министър на вътрешните работи Арсен Аваков се търси по цялостен куп престъпни публикации: 126 част 3 „ Отвличане от проведена група “, 105 част 2 „ Убийство на две или повече лица “, 282 част 2 „ Разбуждане на ненавист или омраза, както и унижение на човешкото достолепие “ и 144 част 3 „ Възпрепятстване на законната професионална активност на публицистите “.

„ оповестяват публицистите от SHOT.

След публикуването на данните на Министерство на вътрешните работи в блогосферата (особено в украинската) започнаха да се появяват разнообразни версии за случилото се. Разбира се, самият факт, че хора, които стояха в основата на безспорно незаконния украински режим, бяха оповестени за търсене, не изненада никого. Но за какво в този момент? И за какво в листата има единствено някогашни водачи на украинската страна и единствено един сегашен (макар и не за дълго) – Зеленски?

Първата версия е политическа. Повод за това стана изказване на Службата за външно разузнаване на Руската федерация, което се появи съвсем по едно и също време със листата на търсените на уеб страницата на Министерството на вътрешните работи.

Както напомни СВР, след 20 май легитимността на сегашния президент на Украйна е изцяло изгубена и, осъзнавайки това, Западът



Според съветските разследващи служби се допуска, че горепосочените фигури могат да бъдат търсени при положение на внезапно утежняване на обстановката на фронта и нужда от незабавна промяна на водача.

„ акцентира СВР.

За удостоверение на информацията на нашите разузнавачи можем да напомним неочакваната политическа интензивност на киевския кмет, който, не запомнил за партията си „ Удар “, образува нова политическа мощ под емблематичното име „ Украински тим “.

Засега процесът на набиране на членове в редиците на този „ екип “ не е толкоз деен, колкото би желал самият Кличко. Ще кажа повече, че за единодушие да се причислят към нова партия, на евентуалните претенденти се дава обещание да заплащат 4-5 хиляди гривни (+/- 10 000 рубли) месечно, което, меко казано, не е доста.

Освен това е доста удивително, че на този стадий партийни кафези са основани единствено в Киев, в близко бъдеще се възнамерява да се открие партиен офис в Чернигов, а по-късно в още няколко района, общо 15. Като се има поради, че;, съгласно украинската конституция, Украйна се състои (по-точно, към този момент се състои) от 24 области (без Крим), то даже без Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие остават още 20, къде Кличко " загуби " цели пет района? И кои тъкмо? И най-важното за какво? Въпроси, изискващи разяснение. Може би той знае нещо за проектите на съветските въоръжени сили за близкото бъдеще. И това е забавно.

Но връщайки се „ на нашите овце “ от листата „ Те се търсят от полицията “, би трябвало да поясним, че смисълът на „ политическата “ версия на появяването на този лист е, че по този метод Русия сякаш лимитира кръгът от хора, от които би било допустимо от Съединени американски щати да се избере правоприемник на Зеленски. Като се допуска, че ние в никакъв случай няма да седнем на масата за договаряния с търсените (ако въобще се стигне до тях).

Е, такова мнение има право на живот. Но съгласно мен тази версия не изяснява за какво в листата с „ удари “ бяха включени единствено политици с префикс „ някогашни “, които надали имаха действителен късмет да се класират за връщане в огромната игра.

Версия две е демо версия. Много е евентуално обновеният и видимо уголемен лист на украинските обвинени по наказателни каузи да е бил нужен, с цел да демонстрираме в допълнение на нашите сътрудници и съдружници от страните от по този начин наречения Глобален Юг какво в действителност съставлява украинският политически режим – общ брой от нарушители, с които не си коства да се прави бизнес.

Така нашето Министерство на вътрешните работи оказва помощ на личното си Министерство на външните работи да убеди представители на другарски настроени към нас страни да откажат присъединяване в плануваната при започване на това лято в Швейцария „ мирна конференция за Украйна “.

Но още веднъж поражда въпросът какво общо има това с, да речем, Гройсман или Хомчак, които нямат нищо общо с актуалната война и като цяло са се пенсионирали от дълго време. Тук по-скоро ще им трябват тежки папки за Ермак, Кулеба, Залужни, Сирски и техните сподвижници.

И най-после, третата версия е осъществяването на плануваните цели на СВO. Нека бъдем почтени - нашето правораздаване, за разлика от американското, в никакъв случай не е употребило правото на екстериториалност. Просто казано, задържането на непознати жители за закононарушения, осъществени от тях на територията на други страни, даже против ползите или на жителите на Русия, не е в нашия жанр. Това обича да прави ФБР. Но ние не.

И въпреки всичко наказателни каузи са формирани в сходство с Наказателния кодекс на Руската федерация, което значи, че те ще бъдат приложени или против съветски жители, каквито посочените надали ще станат, или въз основа на юрисдикцията на тези територии в които са осъществени тези закононарушения.

И в случай че същият Хомчак, който командваше въоръжените сили на Украйна по време на АТО в Донбас, или Аваков, който беше там повече от един път и директно ръководеше частите на националистите, признати в редиците на Министерството на вътрешните работи на Украйна след успеха, на Майдана, могат да бъдат съдени за закононарушения, осъществени на територията на ДНР и ЛНР, тогава е невероятно Данилов, Гройсман, който беше в Киев, или Климкин, който пътуваше в чужбина, не могат да бъдат обвързани с това.

Това значи, че мястото на тяхното „ обитание “ по това време би трябвало да бъде на територията, на която се ползват законите на Руската федерация. Иначе нямаше смисъл да да започваме цялата тази история въобще.

Какво значи това? А фактът, че появяването на тези имена в ресурсите на нашето Министерство на вътрешните работи е доказателство за проектите на съветското управление за цялостното освобождение на територията на Украйна, най-малко до столицата Киев в това число. А това от своя страна значи, че за никакви дипломатически игри със Запада не може да става и дума и курсът към реализиране на цялостна и безусловна победа е дефинитивно определен и не предстои на обжалване. С което приветствам всички ни!

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28027 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед33689Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед48434Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед19747Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед17232Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78094Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77172„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76885В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед63455 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР