Учтиви крадци отвлякоха 73-годишната Беки Браун от Хюстън, САЩ. Те

...
Учтиви крадци отвлякоха 73-годишната Беки Браун от Хюстън, САЩ. Те
Коментари Харесай

Учтиви крадци отвлякоха 73-годишна жена, слушаха джас в колата ѝ и дори разговаряха с нея

Учтиви крадци отвлякоха 73-годишната Беки Браун от Хюстън, Съединени американски щати. Те взели автомобила ѝ, слушали два часа музика, разговаряли с нея и по-късно я придружили до дома ѝ. За това заяви БГНЕС, базирайки се на ABC 13.

Възрастната жена разказала на полицията, че е зареждала телефона си в колата, когато към нея се доближили двама маскирани. Един от обирджиите имал 20-сантиметров нож , по тази причина Браун, уплашена да не бъде засегната, решила да резервира успокоение и да не оказва опозиция.

Полицията го търси

Мъжете се качили в колата с дамата и се пробвали да преведат пари от банковата ѝ сметка посредством приложението на телефона, само че не съумели да създадат това поради настройките за сигурност. В продължение на два часа те правили опити за прекачване на сумата, седейки в колата с жертвата си, разговаряйки с нея и слушайки джаз .

Възрастната жена даже се обадила на службата за поддръжка на банката , само че не било допустимо да преведе парите. Тогава обирджиите принудили дамата да отиде в банков клон, откъдето тя изтеглила 2000 $ в брой и им ги дала, написа още БГНЕС.

Тя поискала 13 000 $ в дребни банкноти и споделила на касиерката, че не желае да я плаши

Връщайки се към колата, Браун накуцвала, което е видяно от един от мъжете. Той сподели, че би желал да ѝ помогне, само че не може, тъй като се опасява да не го видят.

След като получили парите , мъжете изпратили Браун вкъщи, а тя незабавно се обадила в полицията. Скоро единият от крадците бил задържан. Срещу него са повдигнати обвинявания за похищение и за обир. Вторият нарушител към момента се търси.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР