Световният номер 3 Карлос Алкарас се оттегли от участие на

...
Световният номер 3 Карлос Алкарас се оттегли от участие на
Коментари Харесай

Травма на ръката вади Алкарас от Мастърса в Рим

Световният номер 3 Карлос Алкарас се отдръпна от присъединяване на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Рим, защото има продължава да се възвръща от контузия в региона на ръката, разгласи двукратният първенец от Големия шлем.


След като отбрани сполучливо купата си в Индиан Уелс и стигна до четвъртфиналите в Маями, 20-годишният испанец контузи предмишницата си по време на подготовка в Монако и продължава да изпитва проблеми с нея, които отложиха старта му на червени картове. Той бе насочен към това да се трансформира в първия тенисист с три следващи трофея в Мадрид, само че бе спрян от Андрей Рубльов на четвъртфиналите в испанската столица след загуба с 6-4, 3-6, 2-6.

" Почувствах болежка, след участвах на шампионата в Мадрид, дискомфорт в ръката ми. За страдание, няма да бъда в Рим. Трябва да си почивам, с цел да се възстановя и да мога да играя още веднъж на 100%, без да чувствам болежка. Много скърбя, ще се забележим идната година ", написа Алкарас в обществената мрежа Х.

Мастърсът в Рим ще се организира в интервала 8-19 май и е генерална подготовка за тенисистите преди началото на Ролан Гарос, който стартира на 26 май. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР