Учредилият новата си партия бивш служебен премиер Стефан Янев избра

...
Учредилият новата си партия бивш служебен премиер Стефан Янев избра
Коментари Харесай

Стефан Янев избра петък 13-ти, ще печели избиратели

Учредилият новата си партия някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев избра деня петък 13, с цел да стартира обиколка из страната, да се среща със симпатизанти и евентуални гласоподаватели, излиза наяве от негов пост във Facebook.

" Скъпи сънародници, Знаете, че да бъда измежду Вас, в непрекъснат контакт с гражданското общество, е измежду моите съществени цели. Ето за какво, този петък, 13.05.2022 година, аз и моите съидейници от Политическа партия “Български напредък ” започваме открити срещи с жителите в цялата страна, с цел да чуем Вашите позиции, отзиви, оферти и хрумвания за решение на най-наболелите проблеми пред страната ни ", написа Янев.

" И не, това няма да бъде партийна обиколка за пропаганда и предоставяне на празни обещания. Вярвам, че тъкмо тези наши срещи ще слагат началото на един нов, по-ефективен модел на политическа връзка и взаимоотношение с гражданското общество.

Скъпи другари, стоешком в профил и бездействайки, ние се трансформираме в съучастници на тези, които разрушават държавността и са отговорни за ситуацията, в което се намираме през днешния ден. Очаквам с неспокойствие срещите ни. Надявам се да бъдат ползотворни и дружно да сложим едно ново начало – към по-добро!

" Първата ни среща ще се състои в град Смолян, „ Родопски трагичен спектакъл “, зала 2 от 17:30 часа ", афишира някогашният министър председател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР