Учителка по танци прелъстила своя ученичка, била хваната гола в

...
Учителка по танци прелъстила своя ученичка, била хваната гола в
Коментари Харесай

Заловиха на калъп голи учителка и ученичка, съдът е безмилостен /снимки/

Учителка по танци прелъстила своя ученичка, била хваната гола в леглото с жертвата и в този момент влиза в пандиза за 26 години, осведоми "Сън ".
41-годишната Лорън Дебенедета имала полови връзки с 15-годишното момиче в продължение на няколко седмици в студиото Haven Dance във Флорида през 2016 година Вторият татко на момичето ги заловил по време на акта в спалнята на тийнейджърката. Той пристигнал да я ревизира, тъй като преди този момент споделила, че е болна и си останала у дома. Съдебните документи демонстрират, че Дебенедета се е обадила на ученичката, питайки дали може да пристигна, откакто научила, че тя остава у дома. Жертвата споделила на полицията, че връзката почнала незабавно щом тя стартирала уроци в студиото.
По време на чуванията в съда е станало ясно, че Дебенедета се е обаждала и канила младежа в офиса си по време на час като я „ целувала по устата “ и „ докосвала интимните й елементи “. Било разкрито също по този начин, че учителката по танци е дала телефон на ученичката, с цел да могат да си обменят персонални известия. Момичето е разказало, че двете са правили секс в дома й, в къщата на Дебенедета и в студиото за танци.
Дебенедета е приета за отговорна по четири обвинявания и съдът е постановил тя да престои 26 години зад решетките. След този интервал тя ще бъде на петгодишна пробация за полови закононарушения. Дебенедета основава студиото през 2013 година То е било закрито малко след ареста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР