Учените са доказали, че редовните упражнения помагат не само на

...
Учените са доказали, че редовните упражнения помагат не само на
Коментари Харесай

Той ще бъде възхитен: 7 упражнения, които ще ви помогнат да станете богиня в леглото

Учените са потвърдили, че постоянните извършения оказват помощ освен на вашето здраве, само че и на персоналния ви живот. Да сте добра в леглото зависи от доста фактори: увереността в себе си и колегата ви, равнището на фамилиарност и въодушевление. Не забравяйте за издръжливостта – в случай че желаете да се насладите на процеса допустимо най-дълго, не можете без нея.

Ето 7 извършения, които ще повдигнат любовта в леглото ви на идващото равнище.

 

1. Вдигане на тежести

„ Известно е, че повдигането на тежести покачва либидото: тялото стартира да създава повече тестостерон. Тъй като положителните равнища на тестостерон са директно свързани с желанието ви за фамилиарност, упражненията за повишение на хормоните също покачват либидото, ” споделя доктор Майлс Спар. Освен това тренирането с тежести има позитивен резултат върху самочувствието. Изследванията демонстрират, че чувството за мощ покачва самочувствието – eто ви още една причина да вършиме извършения.

2. Високоинтензивна интервална подготовка

„ Интервалните извършения с висок интензитет са един от най-ефективните способи за изгаряне на мазнини, само че освен ще ви отърват от непотребните килограми, само че и ше покачат либидото. Силовите тренировки и кардиото оказват помощ да се изпусне парата, а това от своя страна понижава равнището на кортизола (хормона на стреса). Повишеният кортизол доста понижава тестостерона “, споделя Майлс. Ето за какво хормонът на напрежението би трябвало да се управлява: в случай че съумеете да извършите това, не би трябвало да има проблеми с интимното предпочитание.

3. Йога

Проучване от 2010 година, оповестено в The Journal of Sexual Medicine, откри, че йога усъвършенства всички полови функционалности при дамите. „ Също по този начин, защото йога включва разпъване и управление на енергийния поток, тази процедура има капацитета да усили либидото, както и да ви направи по-гъвкави. Партньорът би трябвало да харесва такива промени “, изяснява доктор Спар.
Но позитивните свойства на йога не свършват дотук. Има доста специфични пози, които могат да повлияят удобно на интимните ви прекарвания. Например, позата котка-крава работи за гръбначния дирек и укрепва тазовите мускули. Смята се, че това оказва помощ за усилване на оргазма.

4. Плуване

„ Искате ли да увеличите издръжливостта си, да изградите мускули и да извършите страхотна кардио подготовка? По-добре отидете да плувате. Нивото на фитнес, което получавате след плуване, в действителност ви прави по-добри в леглото. Освен това учените са разкрили, че плуването оказва помощ да се поддържат мускулите на тазовото дъно в добра форма. Друг неоспорим плюс на тези извършения: плуването понижава равнището на хормона на напрежението.

 7 извършения, с цел да сте добра в леглото

5. Кардио

Има положителни вести за всички бегачи. Кардио тренировките вършат интимния ви живот по-ярък. Аеробиката, дейното вървене, джогингът или колоезденето усъвършенстват кръвообращението. То от своя страна е един от основните фактори по време на любовна игра.
„ По време на половата интензивност е включено цялото тяло. Важно е мускулите и кръвоносните съдове да работят на оптимално равнище ”, споделя доктор Тина Пенхолоу от Aaptiv.

6. Дъска

Дъската е идеалното упражнение за тези, които желаят да поддържат форма във всеки смисъл на думата. „ Планкът работи за раменете, вътрешностите, косите мускули, бедрата и глутеусите “, изяснява експертът Мадлен Кастеланос в Woman’s Day. Всички тези мускулни групи вземат участие по време на интимни прекарвания, тъй че поддържането им в добра форма е изключително значимо. Така че – включете планка към вашия набор от извършения и няма да съжалявате.

7. Клекове

Не е загадка, че благодарение на клекове можете да постигнете съблазнителни форми. Ползите от тези извършения обаче са доста повече, в сравнение с наподобява на пръв взор. Когато се извършва вярно, това упражнение усъвършенства издръжливостта и подвижността на бедрата, а също по този начин покачва либидото.

Не забравяйте да почивате

Във всичко би трябвало да знаете мярката и почивката не е изключение от правилото. Д-р Майлс ви припомня, че с упражненията може да се прекалява. В този случай ще постигнете противоположния резултат и ще намалите равнищата на тестостерон. Направете място за отмора даже и в най-натоварените ви графици.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР