Ученик от основно училище в град Лукавац, Босна и Херцеговина,

...
Ученик от основно училище в град Лукавац, Босна и Херцеговина,
Коментари Харесай

Ученик стреля в училище в Босна и Херцеговина, ранен е учител

Ученик от главно учебно заведение в град Лукавац, Босна и Херцеговина, е разкрил пукотевица, при която е бил прострелян преподавател, заяви босненският портал Кликс, представен в Българска телеграфна агенция.

Тази заран в главното учебно заведение „ Лукавац Град “ в Лукавац невръстен възпитаник е разкрил пукотевица, при която е потърпевш един чиновник – преподавател по британски език в учебното заведение. Раненият Недим Османович е приет в болница поради прострелна рана във врата, сега се прави интервенция.

„ Детето (на ненавършени 14 години) се намира под полицейски контрол в полицейското ръководство в Лукавац, до момента в който огнестрелното оръжие и останалите иззети предмети се съхраняват до започване на следствието “, заяви районното полицейско ръководство, представено от Ен1.

Според неофициална информация става въпрос за възпитаник, който е бил изместен от друго главно учебно заведение заради неприятно държание. Той е заплашвал, че ще си отмъсти, само че след инспекция на локалния политик Дино Османович е станало ясно, че управата на учебното заведение не е направила нищо, с цел да предотврати днешния случай.

Раненият Недим Османович е наследник на Исмет Османович - някогашен народен представител на Партията на демократичното деяние в Народното събрание на Федерация Босна и Херцеговина (Мюсюлманско-хърватската федерация) в състава на Босна и херцеговина.

Извършителите на закононарушение под 14 години в Босна и Херцеговина не носят наказателна отговорност. Съдебните процеси, в които се повдига обвиняване на родителите, са необичайност в страната.

Инцидентът не е първи случай в района, откакто на 3 май 13-годишен възпитаник простреля девет свои съученици и охранител в белградско учебно заведение. На идващия ден 21-годишен откри пукотевица по хора в село край столицата и умъртви осем от тях.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР