Учени от Еврейския университет в Ерусалим откриха, че тайната на

...
Учени от Еврейския университет в Ерусалим откриха, че тайната на
Коментари Харесай

Учени откриха ключа към щастието

Учени от Еврейския университет в Ерусалим откриха, че тайната на щастието е човек да показва страстите си, даже те да са отрицателни, заяви в. "Дейли мейл ".

Докато някои може да си мислят, че щастието е баланс сред удоволствието и избягването на болката, съгласно новото проучване хората може да бъдат още по-щастливи, в случай че изживеят страстите си, в това число отрицателните чувства.

Във видеото вижте и повече за тайната на норвежкото благополучие

"Щастието се крие в прекарвания, които са значими и стойностни, в това число страсти, които вие смятате, че са верните за избран миг ", сподели ръководителят на изследването лекар Мая Тамир.

5 правилото на щастливия брак

6 знака, че сте разкрили сродната си душа

Специалистите изследваха възприятията, които носят благополучие на 2 324 студенти от осем страни - Съединени американски щати, Бразилия, Китай, Германия, Гана, Израел, Полша и Сингапур. Всеки от участниците беше запитан за страстите, които е желал да има и тези, които фактически е претърпял в живота си.

Резултатите демонстрираха, че болшинството запитани желаят да изпитват повече приятни страсти. Изненадващо обаче 11 % от участниците са желали да изпитват по-малко обич и състрадание, а 10 % - повече гняв и ненавист в всекидневието си.

"Например, някой, който не изпитва яд, когато чете за принуждение върху дете, може да си мисли, че би трябвало да е по-ядосан, в сравнение с е сега. Или жена, която желае да напусне колегата си принудител, само че няма волята да го направи, може да е по-щастлива, в случай че го обича по-малко ", изясни лекар Тамир.

Представителите на разнообразни култури, които изживяват повече от страстите, за които копнеят, имат по-висока задоволеност от живота и по-малко признаци на меланхолия.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР