Участниците в тестовата програма Windows Insiders получиха новата версия Windows

...
Участниците в тестовата програма Windows Insiders получиха новата версия Windows
Коментари Харесай

В ОС Windows 10 се появи аналог на функцията Не ме безпокойте

Участниците в тестовата стратегия Windows Insiders получиха новата версия Windows 10 Insider Preview Build 17074, в която има няколко забавни нови функционалности.
Едно от тези нововъведения е функционалността Quiet Hours , която работи аналогично на функционалността Do Not Disturb в компютрите Mac. Потребителят може да настрои личен времеви график и да укаже времето, през което ще получава известия единствено от хората, маркирани в приближен бял лист. Тази функционалност автоматизирано се задейства и когато потребителят започва игри на цялостен екран, употребяващи DirectX, както и при систематичните с повтаряне на екрана.

В новата Windows 10 Insider Preview Build 17074 има и други усъвършенствания и нововъведения. Това са усъвършенстваните благоприятни условия за четене в операционната система, новите граматични принадлежности при четене на EPUB. Уеб-браузърът Microsoft Edge към този момент има режим на четене. Добавена е функционалност за синхронизация на процеса на четене сред другите потребителски устройства. В EPUB се поддържа потребителски тон.

В новата версия на Windows 10 е добавена опция в никакъв случай да не се запомнят паролите за домейна. Добавено е автоматизираното запълване на пароли и опция за потребление на разширения в режим InPrivate. Повишена е надеждността на Near Share.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР